Mesin Laminate Murah Jenama Tesco

Akhirnya beli jugak mesin laminate ni. Sebab dah makin banyak pulak yang nak di plastik keraskan hahaha. Tak larat makcik nak iron kalau dah permintaan tinggi dari anak-anak ni. Klik sini nak baca post sebelum ni cara laminate guna seterika (iron)

Kadang-kadang diaorang dah lukis orang kertas (paper doll) cantik-cantik pastu gunting n main tak lama dah kena buang. Bila laminate kan ke tahan lama n boleh jugak simpan kenangan masa kecik hasil lukisan bebudak nih.


Mulanya ada terbaca kat satu blog ni review pasal mesin laminate jenama Tesco ni...katanya kualiti bagus jugak walaupun murah. Siap boleh laminate dalam 100 keping pun xde masalah. Dia beli masa tengah ada diskaun tahun lepas kot. MQ tak lengah dah esoknya terus ke Tesco n beli satu. 

Masa belek2 mesin tu memang tak ada diskaun pun. Memang bukan tengah sale la tu harga dalam RM80++ . Ala kalau ikutkan harga camtu pun dah kira murah la kan..terus p bayar. Sekali tu ada diskaun jugak tuuu...jimat lagi rm20++ so regenya dalam RM60++ je yuhuuu.

Bila test pakai mesin ni memang terbaik...lagi cepat kejenya dari nak guna iron n xde kedut2 dan gelembung kecik2 lagi. 
Mama Q3 2014. Powered by Blogger.